COVID-19 Information and Protocol

Login

Членовите на универзитетскиот кадар треба да ја употребат нивната Webmail сметка за да се најават на системот.

Универзитет на Југоисточна Европа
оживеј го знаењето!

О Г Л А С

За избор/реизбор на наставник во насловни звањa

ФАКУЛТЕТ ЗА СОВРЕМЕНИ НАУКИ И ТЕХНОЛОГИИ

Избор/реизбор на еден наставник во насловен вонреден професор од областа на компјутерските науки;

Детали за огласот
Формулар
Application Formular
Google+