Login

Членовите на универзитетскиот кадар треба да ја употребат нивната Webmail сметка за да се најават на системот.

Универзитет на Југоисточна Европа
оживеј го знаењето!

О Г Л А С - За пополнување на работно место со определено работно време Вебмастер

Вебмастер

Цел на работното место: Да асистира и помага при координирањето и работењето на Канцеларија за информирање и промоција и да биде одговорен за одржување и ажурирање на официјалниот вебсајт на Универзитетот, вклучувајќи дизајн и графика, ажурирање на содржината и страните добиени од факултетите/центрите/одделите, достапност и леснотија при употребата на вебсајтот, како и редовно оценување и развој како главен инструмент за внатрешна и надворешна комуникација на Универзитетот.
Детали за огласот
Oпис на работното место
Формулар
Application Formular
Google+