Login

Членовите на универзитетскиот кадар треба да ја употребат нивната Webmail сметка за да се најават на системот.

Универзитет на Југоисточна Европа
оживеј го знаењето!

Оглас - советник за студентите во правен факултет

За пополнување на работно место со определено работно време (до враќање на работничката од породилен одмор)

Советник за студентите во правен факултет


Цел на работното место: Да работи со Продеканот за додипломски студии и со другите членови на канцеларијата на Деканот, да дава совети на студентите во однос на барањата на студиската програма и планирање на кариерата, да ги надгледува досиетаа на студентите за напредок во исполнувањето на условите за диплома и да учествува во ориентациајта на администрацијата на факултетот која е насочена кон студентите, ориентација и поддршка.


Детали за огласот
Опис на работното место
Формулар
Application Formular


Google+