Login

Членовите на универзитетскиот кадар треба да ја употребат нивната Webmail сметка за да се најават на системот.

Универзитет на Југоисточна Европа
оживеј го знаењето!

О Г Л А С - За избор во наставно – стручно звање лектор

ЦЕНТАР ЗА ЈАЗИЦИ -Избор на еден наставник во наставно-стручно звање, лектор од областа на: 64021 - Учење на странски јазик (италијански)

Google+