COVID-19 Information and Protocol

Login

Anëtarët e stafit duhet të përdorin llogarinë e tyre Webmail për identifikim.

Universiteti i Evropës Juglindore
jetëso dijen tënde!

Filloi viti akademik për studentët e magjistraturës

Studentët e vitit të parë të studimeve të magjistraturës, të enjten(3 tetor), morën pjesë në ditën e orientimit, aktivitet i cili shënon fillimin e vitit akademik për këtë cikël të studimeve.

Në kuadër të kësaj dite, ata do patën mundësi që të njihen me procedurat, teknologjinë, profesorët dhe rrjedhën e studimeve.

Gjatë ditës orientuese, mirëseardhje iu dëshiroj prorektori për çështje akademike, Endrju Godspid, i cili mes tjerash tha: “Një ndër vendimet më të rëndësishme në jetë ështe se ku do t’i vazhdoni studimet. Këtu do ti keni mundësitë më të mira për mësimnxënie në Balkanin Jugor. Mësimdhënësit do të ju ofrojnë mundësitë e tyre më të mira për të ju ndihmuar.Por, suksesi јuaj do të varet nga përpjekjet e juaja. Nëse punoni me përkushtim dhe keni disiplinë, do të këni suksese“

Fakultet kishin përgatitur prezantime të veçanta, për t’i njoftuar studentët e magjistraturës me shërbimet e ndryshme akademike.

Google+