Login

Anëtarët e stafit duhet të përdorin llogarinë e tyre Webmail për identifikim.

Universiteti i Evropës Juglindore
jetëso dijen tënde!

Seminar: SHBA nga perspektiva e Evropën Juglindore

Më 28 shkurt, Asociacioni amerikan i studimeve në Evropën Juglindore organizoi një seminar me titull "SHBA nga perspektiva e Evropës Juglindore ".

Seminari "Shtetet e Bashkuara nga perspektiva e Evropës Juglindore" u organizua me disa ligjërata të rëndësishme nga profesorë të shquar: Mary Ellen Shmider, drejtor ekzekutiv i Fulbright, Dr. Ian Mac Leod nga Instituti Marie Haps në Bruksel dhe Stephen Foulk, profesor Fulbright i studimeve amerikane. Seminari u pasua nga një panel diskutimi: Prezantimi i zgjedhjeve presidenciale të SHBA në Evropën Juglindore. Vendet e mëposhtme ishin të përfaqësuar nga delegatët e duhura:

Moderator: Albert Musliu ADI,

Shqipëri - Bruno Kondi,

Bosnjë dhe Hercegovinë - Zalkida Haxhibegoviq dhe Luljeta Koshi,

Kroaci: Stipe Gërgas dhe Sven Cvek,

Kosovë - Xhavit Redzhaj,

Maqedoni: Lubomir Fërçkovski dhe Albert Musliu.

Seminari ofroi mundësi të nevojshme rrjetëzimi në mesin e kolegëve me interesa të ngjashme, por edhe në mbështetjen e përpjekjeve tona për të bërë ndryshime në mënyrën se si i ligjërojmë Studimet amerikane.

Google+