Login

Anëtarët e stafit duhet të përdorin llogarinë e tyre Webmail për identifikim.

Universiteti i Evropës Juglindore
jetëso dijen tënde!

UEJL dhe Aleanca Franceze në Tetovë nënshkruan memorandum bashkëpunimi

Të mërkurën (15 dhjetor 2010), në prezencën e rektorit të UEJL-së, Prof. dr. Zamir Dika, këshilltarit për bashkëpunim dhe veprim kulturor pranë Ambasadës së Francës në Shkup, Zhan-Iv Lavoar, drejtorit të Aleancës Franceze të Tetovës, Pol Shambri, drejtorit të Zyrës për Marrëdhënie Ndërkombëtare në UEJL, Luan Eshtrefi dhe kryetarit të Aleancës Franceze të Tetovës, Faton Sherifi, Universiteti i Evropës Juglindore nënshkroi Memorandum bashkëpunimi me Aleancën Franceze të Tetovës.
Në bazë të memorandumit të nënshkruar, provimet për marrjen e diplomave për njohjen e gjuhës frënge DELF dhe DALF të cilat jepen nga Ministria Franceze e Arsimit do të organizohen nga Aleanca Franceze e Tetovës dhe do të mbahen në Universitetin e Evropës Juglindore.
Google+