Më 30 gusht të vitit 2010, Komiteti Ekzekutiv i Bordit të Universitetit të Evropës Juglindore ka zgjedhur Pol Foster-in (Paul Foster) zëvendësrektor për çështje akademike(provost). Ai, do të jetë funksionari i dytë më i lartë administrativ në UEJL  që do të mbikëqyrë programet akademike në të gjitha aspektet e mësimdhënies dhe mësimnxënies në të dy kampuset, në Tetovë dhe Shkup. " /> Më 30 gusht të vitit 2010, Komiteti Ekzekutiv i Bordit të Universitetit të Evropës Juglindore ka zgjedhur Pol Foster-in (Paul Foster) zëvendësrektor për çështje akademike(provost). Ai, do të jetë funksionari i dytë më i lartë administrativ në UEJL  që do të mbikëqyrë programet akademike në të gjitha aspektet e mësimdhënies dhe mësimnxënies në të dy kampuset, në Tetovë dhe Shkup. ">

COVID-19 Information and Protocol

Login

Anëtarët e stafit duhet të përdorin llogarinë e tyre Webmail për identifikim.

Universiteti i Evropës Juglindore
jetëso dijen tënde!

Komunikatë për shtyp: Prof. Dr. Pol Foster zgjidhet zëvendësrektor për çështje akademike (provost)

Më 30 gusht të vitit 2010, Komiteti Ekzekutiv i Bordit të Universitetit të Evropës Juglindore ka zgjedhur Pol Foster-in (Paul Foster) zëvendësrektor për çështje akademike(provost). Ai, do të jetë funksionari i dytë më i lartë administrativ në UEJL  që do të mbikëqyrë programet akademike në të gjitha aspektet e mësimdhënies dhe mësimnxënies në të dy kampuset, në Tetovë dhe Shkup.

Ai, do të udhëheqë me punën në pesë fakultetet dhe me qendrat e hulumtimit, mësimin në distancë, bibliotekën, si dhe qendrën e karrierës. Pol Foster ka doktoruar në filologji në Universitetin Kolumbia dhe është specialist i gjuhëve dhe kulturave ballkanike dhe të Evropës Lindore. Ka ushtruar disa detyra administrative edhe në fakultet, më së shumti në Universitetin Indiana.

 

UEJL është universiteti i parë privat në Maqedoni i themeluar në vitin 2001, me përkrahjen e SHBA-vë dhe qeverive evropiane. Me më tepër se 7.000 studentë dhe infrastrukturë bashkëkohore, UEJL është shndërruar në lider të risive arsimore në rajon.

 

Google+