Azir Aliu dhe Halil Snopce, si përfaqësues të UEJL prej 9-12 qershor 2010, kanë marrë pjesë në takimin e radhës të Projektit Tempus “Europian VICES”, i cili u mbajt në Durrës të Shqipërisë.

" /> Azir Aliu dhe Halil Snopce, si përfaqësues të UEJL prej 9-12 qershor 2010, kanë marrë pjesë në takimin e radhës të Projektit Tempus “Europian VICES”, i cili u mbajt në Durrës të Shqipërisë.

">

Login

Anëtarët e stafit duhet të përdorin llogarinë e tyre Webmail për identifikim.

Universiteti i Evropës Juglindore
jetëso dijen tënde!

Azir Aliu dhe Halil Snopce në Durrës për mësimin në distancë

Azir Aliu dhe Halil Snopce, si përfaqësues të UEJL prej 9-12 qershor 2010, kanë marrë pjesë në takimin e radhës të Projektit Tempus “Europian VICES”, i cili u mbajt në Durrës të Shqipërisë.

Projekti për qëllim kryesor ka zhvillimin e infrastrukturës për mësimin në distancë.

Përveç UEJL, në këtë takim kanë marrë pjesë përfaqësues të universiteteve të njohura evropiane, si: Universiteti i Firences- Shkolla e Inxhinierisë nga Italia, “AVNet” nga Universiteti Katolik i Leuvenit, Belgjik, “National Information Infrastructure Development Institute”, nga Hungaria, “Macedonian Research and Academic Network” (MARNET), Maqedoni, nga Universiteti UNINETTUNO, Romë, Itali, etj.

UEJL tashmë posedon serverin  Polycom® RSS™ 2000, që është server i centralizuar për regjistrim, filtrim dhe arkivim të konferencave multimediale. Ky server, dukshëm do të lehtësojë punën për mbajtjen e orëve në distancë. 

Google+