Login

Anëtarët e stafit duhet të përdorin llogarinë e tyre Webmail për identifikim.

Universiteti i Evropës Juglindore
jetëso dijen tënde!

Prof. dr. Elena Andreevska me publikim në librin “E drejta ndërkombëtare: aktorë të rinj, koncepte të reja – dilemat e vazhdueshme”

“E drejta ndërkombëtare dhe të drejtat e njeriut” është punimi i Prof. dr. Elena Andreevska, i cili është botuar në  kuadër të librit “E drejta ndërkombëtare: aktorë të rinj, koncepte të reja – dilemat e vazhdueshme”, me autorë  Boxhidar Bakotiç. Libri është botuar me rastin e pensionimit të profesorit Bakotiç nga Universiteti i Zagrebit, Fakulteti i Drejtësisë, pas një karriere të gjatë dhe impresive, të cilën e ka filluar në vitin 1961.

Libri përbëhet prej 32 eseve nga studiues të cilët kanë punuar me profesorin Bakotiç në Fakultetin e Drejtësisë  të Zagrebit dhe në shkolla të ndryshme ndërkombëtare të drejtësisë, në akademinë diplomatike, etj.
Pjesa më e madhe e eseve janë të shkruara në anglisht dhe gjashtë prej tyre janë të shkruara në frëngjisht.

Google+