Login

Anëtarët e stafit duhet të përdorin llogarinë e tyre Webmail për identifikim.

Universiteti i Evropës Juglindore
jetëso dijen tënde!

Doc. Dr. Besnik Fetai dhe Prof. Dr. Izet Zeqiri në Stamboll në konferencën për politikën monetare të Evropës Juglindore

Doc. Dr. Besnik Fetai dhe dekani i Fakultetit të Biznesit dhe Ekonomisë Prof. Dr. Izet Zeqiri do të marrin pjesë në Konferencën e pestë të historisë së rrjetit monetar të Evropës Juglindore (SEEMHN) , që do të mbahet në Stamboll të Turqisë, më 16 prill 2010.

Nikoqir i konferencës këtë vit është Banka Qendrore e Turqisë, ndërsa marrin pjesë përfaqësues të bankave më të njohura të Evropës.

Përfaqësuesit e UEJL-së, do të paraqiten me temën “ Ndikimi i politikës monetare dhe të kursit të këmbimit të PBB-së reale dhe çmimet: rasti i Republikës së Maqedonisë”.

Google+