Login

Anëtarët e stafit duhet të përdorin llogarinë e tyre Webmail për identifikim.

Universiteti i Evropës Juglindore
jetëso dijen tënde!

Mundësi bashkëpunimi ndërmjet Universitetit të Evropës Juglindore dhe Universitetit Ajova - SHBA

Mundësi bashkëpunimi ndërmjet Universitetit të Evropës Juglindore dhe Universitetit Ajova - SHBA

Mundësia për bashkëpunim ndërmjet Universitetit të Evropës Juglindore dhe Universitetit të Ajovës (Iowa), ishte qëllimi I takimit, që Prorektorja për Bashkëpunim Ndërkombëtar dhe Hulumtim, Prof. Dr. Besa Arifi, të mërkurën (29.05.2024), realizoi në Kampusin në Shkup, me Russell Ganim – Provost dhe përgjegjës për programet ndërkombtare.

Gjatë takimit u shqyrtuan fushat konkrete të bashkëpunimit, posaçërisht këmbimi i stafit, studentëve dhe fusha të tjera të interest të përbashkët.

Google+