Login

Anëtarët e stafit duhet të përdorin llogarinë e tyre Webmail për identifikim.

Universiteti i Evropës Juglindore
jetëso dijen tënde!

Nënshkruhet Memorandum Bashkëpunimi me Fondacionin e Studimeve Ballkanike

Qëllimi i Memorandumit është krijimi i një kornize bashkëpunimi në fushën e studimeve ballkanike, projektet kërkimore dhe akademike.

Memorandumi u nënshkrua sot (30.01.2024), në UEJL, në Tetovë, nga Rektori Akad. Prof. Dr. Abdylmenaf Bexheti dhe nga drejtori ekzekutiv i Fondacionit për Studime Ballkanike, Dr. Sevba Abdula.

Të dy palët u pajtuan që së bashku të angazhohen në projekte të përbashkëta kërkimore, në organizimin e shkollave verore, konferenca, kongrese, panele dhe aktivitete shkencore që kontribuojnë në avancimin e Studimeve Ballkanike.

Google+