COVID-19 Information and Protocol

Login

Anëtarët e stafit duhet të përdorin llogarinë e tyre Webmail për identifikim.

Universiteti i Evropës Juglindore
jetëso dijen tënde!

Albërie Xhemaili, Alumni i UEJL-së zgjidhet atashe dhe përfaqësuese e rinisë në rrjetin Ambasadorët e Rinj Evropian

Albërie Xhemaili është zgjedhur të përfaqësojë rininë e Maqedonisë së Veriut dhe të Ballkanit Perëndimor nga rrjeti Ambasadorët e Rinj Evropian. Ajo është zgjedhur atashe evropiane e rinisë nga votat e drejtpërdrejta të fituara nga të rinjtë, ku nga Maqedonia e Veriut janë zgjedhur gjithsej 10 të rinj, 5 atashe dhe 5 ambasador, me mandat 3 vjeçar.

“Zgjedhja ime, do të thotë një pozitë më e mirë e rinisë në arenën ndërkombëtare dhe një zë shumë më i fuqishëm i përfaqësimit rinor se sa ka qenë deri tash.“, shprehet Albërie Xhemaili.

Albërie Xhemaili është Alumni e Universitetit të Evropës Juglindore në studimet deridiplomike dhe aktualisht vijon studimet në master në drejtimin Diplomaci.

Platforma Ambasadorët e Rinj Evropian paraqet një rrjet kreativ i liderëve të rinj të ardhshëm, të cilët pritet të jenë influencerë të rëndësishëm në zhvillimet në rajonin e Ballkanit Perëndimor.

Google+