Login

Anëtarët e stafit duhet të përdorin llogarinë e tyre Webmail për identifikim.

Universiteti i Evropës Juglindore
jetëso dijen tënde!

Zekije Azizi dhe Shpresa Izairi magjistrante të Fakultetit të Biznesit dhe Ekonomisë në UEJL fituese të dy vendeve të para në Konkursin vjetor të Komisionit të letrave me Vlerë për studiues të rinj

Zekije Azizi, magjistrante në Universitetin e Evropës Juglindore është fituese e çmimit të parë në Konkursin vjetor të Komisionit të Letrave me Vlerë për studiues të rinj, për punimin më të mirë nga sfera e tregut të kapitalit me temë: “Analiza e modeleve të falimentimit për kompanitë afariste të listuara në Bursën e Maqedonisë”.

Në këtë konkurs, çmimin e dytë e ka fituar Shpresa Izairi Baftijari, po ashtu studente e magjistraturës në Universitetin e Evropës Juglindore. Shpresa këtë çmim e ka ndarë me Goran Hristov (asistent), në Fakultetin Ekonomik të Universitetit “Shën Kirili dhe Metodi”.

Zekije Azizi dhe Shpresa Izairi Baftijari kanë magjistruar në Fakultetin e Biznesit dhe Ekonomisë në vitin 2019.

Fituesit e çmimit do të ndjekin falas trajnimin (licencim) "Këshillim investiv", që ofrohet nga Komisioni i Letrave me Vlerë i Republikës së Maqedonisë së Veriut.

Mentor i kandidatëve nga UEJL-i ka qenë Prof. Dr. Jeton Mazllami, i cili u shpreh i kënaqur me suksesin e magjistrantëve dhe se kjo edhe njëherë e dëshmon cilësinë dhe profesionalizmin e kuadrove të Universitetit tonë.

Google+