COVID-19 Information

Login

Anëtarët e stafit duhet të përdorin llogarinë e tyre Webmail për identifikim.

Universiteti i Evropës Juglindore
jetëso dijen tënde!

Agron Demiri zgjidhet kryetar i ri i Parlamentit Studentor të UEJL-së

Anëtarët e Parlamentit Studentor, në mbledhjen e mbajtur të hënën (27 janar 2020), në UEJL Tetovë, votuan që Agron Demri, të jetë kryetar i ri dhe Bujar Sopa nënkryetar i këtij asociacioni.

Në garën për postin e kryetarit ishin dy kandidatë, Agron Demiri dhe Arjon Fejzullahu. Kandidati Agron Demiri, arriti të merr shumicën e votave dhe besimin e parlamentarëve.

“Sot studentët më besuan postin e kryetarit të Parlamentit dhe Asociacionit Studentor në UEJL. Ashtu siç kam premtuar, do shtohen aktivitetet studentore dhe zëri kritik i studentëve do të ringjallet përsëri”, tha Agron Demiri në prononcimin e tij të parë publik.

Parlamenti studentor në mbledhjen e parë të radhës, do të zgjedh përfaqësuesit e tij në Senatin e Universitetit dhe do ta inicioj procedurën për hapjen e thirrjes për zgjedhjen e Avokatit Studentor.

Agron Demiri është student i Fakultetit të Gjuhëve, Kulturave dhe Komunikimit, kurse Bujar Sopa është student i Fakultetit të Shkencave dhe Teknologjive Bashkëkohore.

Google+