Login

Anëtarët e stafit duhet të përdorin llogarinë e tyre Webmail për identifikim.

Universiteti i Evropës Juglindore
jetëso dijen tënde!

Ambasadorja britanike Sh.S. Rachel Galloway e vizitoi UEJL-in

Ambasadorja e Mbretërisë së Bashkuar në Shkup, Sh.S. Rachel Galloway, sot (26 nëntor 2019), realizoi një vizitë në Universitetin e Evropës Juglindore në Tetovë. Ajo realizoi një takim me rektorin Akad. Prof. Dr. Abdylmenaf Bexheti, me të cilin folën për aktivitetet rrjedhëse të Universitetit dhe për planet në të ardhmen.

Ambasadorja Galloway, posaçërisht u interesua për sistemin arsimor në vend dhe mbështetjen e institucioneve për Universitetin duke patur parasysh performancen dhe specifikat që i ka UEJL-ja, si në aspektin e punesueshmerise së lartë të studentëve, funksionimin e Qendrës se karrierës dhe Parkut teknologjik dhe mundësive të tjera për studentët në UEJL. Impakti shoqëror i Universitetit në te gjitha aspektet mbetet prioritet i lart si në Strategji ashtu edhe në veprim.

Delegacioni përbëhej edhe nga znj. Jillian Smith, sekretare e dytë për çështje politike dhe z. Krenar Abazi, zyrtar për projekte dhe këshilltar politik i ambasadës.

Rektori Bexheti dhe delegacioni i ambasadës britanike realizuan një shëtitje në kampusin e Universitetetit, ku ambasadorja Galloway pati mundësi të njihet me disa nga qendrat kryesore të Universitetit si dhe me infrastrukturën dhe kushtet e realizimit të mësimit.

Google+