COVID-19 Information and Protocol

Login

Anëtarët e stafit duhet të përdorin llogarinë e tyre Webmail për identifikim.

Universiteti i Evropës Juglindore
jetëso dijen tënde!

Ekipi i stafit të UEJL-së fitues i kupës në Turneun “Memoriali Arben Xhaferi”

Ekipi i stafit të Universitetit të Evropës Juglindore “SEEU”, e fitoi kupën e Turneut tradicional “Memoriali Arbën Xhaferi”, që u mbajt dje (19 nëntor 2019), në sallën e sportit të shkollës së mesme të mjekësisë. Turneu u organizua në kuadër të aktiviteteve për shënimin e 18 vjetorit të themelimit të Universitetit. Pjesëmarrës në këtë turne, ishin katër ekipe, edhe atë: “SEEU”, “Komuna e Tetovës-NPK”, “Ekolog” dhe një ekip i krijuar nga profesorët e shkollave të mesme të Tetovës.

Turneun zyrtarisht e shpalli të hapur kryetari i Bordit të UEJL-së, Prof. Dr. Denis Farrington, i cili e shprehu kënaqësinë për pjesëmarrjen e ekipeve në këtë turne. Ai evokoi një moment kur ai ka patur një sfidë në një lojë shahu, me Arbën Xhaferin dhe shtoi se nuk e ka pranuar pasi e ka ditur se do të del i humbur nga ajo.

Për rëndësinë e mbajtjes së këtij memoriali dhe figurën e Arbën Xhaferit, foli Prof. Dr. Vebi Bexheti, i cili tha se përveç politikës Arbën Xheferi ishte edhe një njeri që e deshi sportin dhe ishte një sportist i mirë.

Të gjitha lojërat u zhvilluan në një atmosferë festive, kurse pas UEJL-së, i dyti u rendit ekipi i “Ekologut”, vendin e tretë e fitoi “Komuna e Tetovës dhe NPK” dhe vendin e katërt e mori ekipi i profesorëve të shkollave të mesme të Tetovës.

Për të gjitha ekipet pjesëmarrëse u ndanë mirënjohje, kupa dhe medalje.

Galeria e Fotove ->

Google+