Login

Anëtarët e stafit duhet të përdorin llogarinë e tyre Webmail për identifikim.

Universiteti i Evropës Juglindore
jetëso dijen tënde!

Prorektorja për hulumtime dhe marrëdhënie ndërkombëtare Prof. Dr. Besa Arifi mori pjesë në Takimin e Shtatë të Konsorciumit të Institucioneve të Arsimit të Lartë të Kinës dhe vendeve të Evropës Qendrore dhe Lindore

Prorektorja për hulumtime dhe marrëdhënie ndërkombëtare Prof. Dr. Besa Arifi mori pjesë në Takimin e Shtatë të Konsorciumit të Institucioneve të Arsimit të Lartë të Kinës dhe vendeve të Evropës Qendrore dhe Lindore, të mbajtur në Universitetin Perëndimor të Timishoarës, Rumani.

Ky takim tuboi përfaqësues të universiteteve dhe të qeverive nga Kina dhe 17 vende të Evropës Qendrore dhe Lindore (Shqipëria, Bosnja dhe Hercegovina, Bullgaria, Kroacia, Republika Çeke, Estonia, Greqia, Hungaria, Letonia, Lituania, Mali i Zi, Serbia, Sllovakia dhe Sllovenia). Qëllimi i këtij Konzorciumi është krijimi dhe zhvillimi i bashkëpunimit të mirë dhe shkëmbimit të përvojave midis universiteteve në Kinë dhe të vendeve të Evropës Qendrore dhe Lindore.

Google+