COVID-19 Information and Protocol

Login

Anëtarët e stafit duhet të përdorin llogarinë e tyre Webmail për identifikim.

Universiteti i Evropës Juglindore
jetëso dijen tënde!

Maturantë të Gjimnazit "Zenel Hajdini" të Gjilanit e vizituan Universitetin e Evropës Juglindore në Tetovë

Maturantë të Gjimnazit "Zenel Hajdini" të Gjilanit, të mërkurën (15 maj 2019), vizituan kampusin e Universitetit të Evropës Juglindore.

U. d. Dekan i Fakultetit Juridik, Prof. Dr. Adnan Jashari dhe anëtarë të tjerë të stafit akademik i informuan maturantët për programet studimore, kushtet e studimit, kriteret e studimit, cilësinë që ofrohet në fushën studimore, në ciklin bachelor dhe pastaj master në këtë fakultet.

Maturantë të Gjimnazit "Zenel Hajdini" nga Gjilani pasi kanë marrë informacionet e duhura rreth programeve studimore të Fakultetit Juridik, vizituan segmentet e kampusit, si: bibliotekën "Maks Van der Shtull", shërbimet studentore, konviktet, të shoqëruar nga studentët e këtij fakulteti nga Gjilani,

Ne kuader te programit u organizua edhe Agora Juridike me temë "Themelimi i familjes me anë të metodave të teknologjisë bashkëkohore reproduktive", nga Doc. Dr Arta Selmani.

Google+