COVID-19 Information and Protocol

Login

Anëtarët e stafit duhet të përdorin llogarinë e tyre Webmail për identifikim.

Universiteti i Evropës Juglindore
jetëso dijen tënde!

Trajnim për shkathtësitë e buta me maturantët e Shkupit

Të enjten (18 prill), në hapësirat e UEJL në Shkup u organizua trajnimi “ Shkathtësitë e buta si përparësi krahasuese në të ardhmen“, me nxënësit nga shkollat e mesme të Shkupit.

Të pranishmëve, mirëseardhje u dëshiroi dekani i FSHSH, Prof. Dr. Memet Memeti, i cili i ftoi të jenë aktiv dhe të përfitojnë sa më shumë eksperiencë dhe të pajisen me sa më shumë aftësi të dobishme për karrierën e tyre.

Në trajnim merrnin pjesë maturantët nga shkollat e mesme të rajonit të SHkupit, ku nga Forumi i Studentëve të Shkencave Shoqërore Bashkëkohore u pajisën me certifikata.

Trajnimi kishte për qëllim që të pajisë nxënësit e shkollave me këto aftësi që janë më se të nevojshme në vazhdimin e zhvillimit të tyre si në aspektin jetësor, po ashtu edhe në atë profesional.

Google+