COVID-19 Information and Protocol

Login

Anëtarët e stafit duhet të përdorin llogarinë e tyre Webmail për identifikim.

Universiteti i Evropës Juglindore
jetëso dijen tënde!

Senati i Universitetit i votoi propozimet për dekanë të fakulteteve

Në pajtim me procedurën për zgjedhje të dekanëve të miratuar nga Komiteti Ekzekutiv i Bordit të Universitetit, Senati i Universitetit, në mbledhjen e 72, që u mbajt sot (9 prill 2019), i votoi propozimet e rektorit për dekanë të fakulteteve të Universitetit të Evropës Juglindore.

Rektori i Universitetit të Evropës Juglindore, Akad. Prof. Dr. Abdylmenaf Bexheti, propozoi: Prof. Dr. Adrian Besimin, dekan të Fakultetit të Shkencave dhe Teknologjive Bashkëkohore, Prof. Dr. Arafat Shabanin, dekan të Fakultetit të Gjuhëve, Kulturave dhe Komunikimit, Prof. Dr. Hyrije Abazi – Alilin, dekane të Fakultetit të Biznesit dhe Ekonomisë dhe Prof. Dr. Memet Memetin, dekan të Fakultetit të Shkencave Shoqërore Bashkëkohore.

Procesi i zgjedhjes u realizua me votim të fshehtë.

Emrat e kandidatëve të votuar, sipas procedurës për zgjedhjen e dekanëve të fakulteteve të UEJL-së, iu dorëzuan Komitetit Ekzekutiv të Bordit të Universitetit, i cili i konfirmoj të njëjtët.

Google+