COVID-19 Information and Protocol

Login

Anëtarët e stafit duhet të përdorin llogarinë e tyre Webmail për identifikim.

Universiteti i Evropës Juglindore
jetëso dijen tënde!

Agora studentore e Klubit të Debatit të UEJL-së

Studentë të Universitetit të Evropës Juglindore në Tetovë, të mërkurën (20 mars 2019), në organizim të Klubit të Debatit, mbajtën debat me temë: “A është arsimimi universitar rruga e vetme për një jetë stabile”.

Debati u mbajt në sheshin e Universitetit, ku studentët patën mundësi t’i shprehin qëndrimet e tyre për arsimimin universitar, ndikimin e tij në karrierë, zhvillimin profesional, sfidat që hasin dhe çështje të tjera në kontekst të temës boshte.

Debati u zhvillua në formën e agorës, ku secili studentë, duke respektuar radhën, ishte i barabartë dhe lirshëm debatonte për temën.

Ky debat ishte i pari për këtë vit, ku sipas përfaqësuesve të Klubit të Debatit, aktivitetete të ngjashme, do të organizohen edhe në të ardhmen, ku çështjet kryesore që do të diskutohen, do të jenë ngushtë të lidhura me jetën studentore.

Google+