Login

Anëtarët e stafit duhet të përdorin llogarinë e tyre Webmail për identifikim.

Universiteti i Evropës Juglindore
jetëso dijen tënde!

Kampionët ndërkombëtarë të cilësisë në arsim vlerësojnë UEJL-në

Në Universitetin e Evropës Juglindore (UEJL), gjatë javës së kaluar kanë qëndruar kampionët ndërkombëtarë të cilësisë, Frensis Ouen (Frances Owen) dhe Malkolm Kuk (Mlcolm Cook).

Ata realizuan takime pune me rektorin, ekipin ekzekutiv të rektorit, dekanët dhe drejtorët administrativ, si dhe me Parlamentin dhe Asociacionin Studentor. Në fokus ishte sigurimi i cilësisë dhe aktivitetet tjera përcjellëse nga viti i kaluar, akreditimi i programeve studimore, standardet akademike dhe administrative, vlerësimi dhe përfshirja e studentëve në të gjitha proceset që zhvillohen brenda në Universitetit.

Kampionët e cilësisë janë këtu për të vlerësuar dhe këshilluar menaxhmentin dhe stafin lidhur përmirësimin e cilësisë në fakultete dhe zhvillimin përvojave pozitive për studentët tanë.

Në Universiteti i Evropës Juglindore sigurimi i cilësisë është një nga prioritetet strategjike të punës akademike dhe shkencore. Rekomandimet e tyre do të jenë në shërbim të studentëve dhe të të punësuarve në UEJL.

Google+