Login

Членовите на универзитетскиот кадар треба да ја употребат нивната Webmail сметка за да се најават на системот.

Универзитет на Југоисточна Европа
оживеј го знаењето!

Прелиминарни резултати за стипендии по заслуга AY 2023/24

Прелиминарни резултати за стипендии по заслуга AY 2023/24

FACULTY OF BUSINESS AND ECONOMICS

FACULTY OF CONTEMPORARY SCIENCES AND TECHNOLOGIES

FACULTY OF LAW

FACULTY OF LANGUAGES, CULTURES AND COMMUNICATION

FACULTY OF CONTEMPORARY SOCIAL SCIENCES

Забелешка: Евентуалните приговори да се испраќат само по електронска пошта:

financialaid@seeu.edu.mk [до датум 20.09.2023, до 24:00 часот]

Конечните резултати ќе бидат објавени на ден 21.09.2023

Google+