COVID-19 Information

Login

Членовите на универзитетскиот кадар треба да ја употребат нивната Webmail сметка за да се најават на системот.

Универзитет на Југоисточна Европа
оживеј го знаењето!

Конкурс за ангажирање академски кадар со скратено работно време

УЈИЕ ги повикува да се пријават на Конкурсот сите квалификувани индивидуи кои се заинтересирани да предаваат со скратено работно време на еден од петте факултети.

Google+