Login

Членовите на универзитетскиот кадар треба да ја употребат нивната Webmail сметка за да се најават на системот.

Универзитет на Југоисточна Европа
оживеј го знаењето!

Развивач на софтвер

Цел на работното место: Да асистира при координирањето и работењето на одделот за информатичка технологија и да биде одговорен за истражување, дизајн, тестирање, спроведување и одржување на софтверски системи за да ги задоволи потребите на Универзитетот; да користи различни компјутерски програмски јазици и апликации во соработка со останатите професионалци за информатичка технологија

Google+