Login

Членовите на универзитетскиот кадар треба да ја употребат нивната Webmail сметка за да се најават на системот.

Универзитет на Југоисточна Европа
оживеј го знаењето!

О Г Л А С

ФАКУЛТЕТ ЗА ПРАВНИ НАУКИ

Универзитетот на Југоисточна Европа објавува оглас за избор/реизбор на две наставници во сите наставни научни звањa од областа на: кривично право и безбедност;

Google+