COVID-19 Information

Login

Членовите на универзитетскиот кадар треба да ја употребат нивната Webmail сметка за да се најават на системот.

Универзитет на Југоисточна Европа
оживеј го знаењето!

О Г Л А С - За избор/реизбор на наставници во сите наставни научни звањa (ПРАВЕН ФАКУЛТЕТ)

ПРАВЕН ФАКУЛТЕТ

Избор/реизбор на еден наставник во сите наставни научни звања од областа на Граѓанското Право

Избор/реизбор на еден наставник во сите наставни научни звања од областа на Деловно Право

Детали за огласот
Формулар
Application Formular
Google+