Login

Членовите на универзитетскиот кадар треба да ја употребат нивната Webmail сметка за да се најават на системот.

Универзитет на Југоисточна Европа
оживеј го знаењето!

Оглас за пополнување на работно место со определено работно време

Оглас за пополнување на работно место со определено работно време - Службеник во правната служба и набавки (до враќање на работничката од породилен одмор).

Цел на работното место: Да помага при координирањето и администрирањето на канцеларијата за правна служба, да придонесува за ефективното работење на оваа канцеларија преку пишување на правни документи, обезбедување информации и административна поддршка за поврзани прашања и администрирање на системот за прибавување
Детали за огласот
Опис на работното место
Формулар
Application Formular
Google+