Login

Членовите на универзитетскиот кадар треба да ја употребат нивната Webmail сметка за да се најават на системот.

Универзитет на Југоисточна Европа
оживеј го знаењето!

Оглас за избор/реизбор на еден наставник во сите наставни научни звањa

Универзитетот на Југоисточна Европа објавува оглас за избор/реизбор на еден наставник во сите наставни научни звањa

ФАКУЛТЕТ ЗА ЈАЗИЦИ, КУЛТУРИ И КОМУНИКАЦИЈА

Избор/реизбор на еденнаставникво сите наставни научни звања за предмети од областа на: Комуникации и мас-медиуми и Европски студии;

Детали за огласот
Формулар
Application Formular
Google+