Login

Членовите на универзитетскиот кадар треба да ја употребат нивната Webmail сметка за да се најават на системот.

Универзитет на Југоисточна Европа
оживеј го знаењето!

ОГЛАС-за избор/реизбор на наставник во насловен Вонреден Професор

За избор/реизбор на наставник во насловен Вонреден Професор

ФАКУЛТЕТ ЗА ПРАВНИ НАУКИ

Избор/реизбор на еден наставник во насловнозвање – насловен Вонреден Професород областа на меѓународно право;

Google+