Login

Членовите на универзитетскиот кадар треба да ја употребат нивната Webmail сметка за да се најават на системот.

Универзитет на Југоисточна Европа
оживеј го знаењето!

ОГЛАС - за избор/реизбор на наставници во сите наставни научни звањa

За избор/реизбор на наставници во сите наставни научни звањa: - ФАКУЛТЕТ ЗА ЈАВНА АДМИНИСТРАЦИЈА И ПОЛИТИЧКИ НАУКИ - ФАКУЛТЕТ ЗА БИЗНИС И ЕКОНОМИЈА - ФАКУЛТЕТ ЗА СОВРЕМЕНИ НАУКИ И ТЕХНОЛОГИИ

ФАКУЛТЕТ ЗА ЈАВНА АДМИНИСТРАЦИЈА И ПОЛИТИЧКИ НАУКИ
Избор/реизбор на еден наставник во сите наставни научни звања од областа на Јавна Политика;

ФАКУЛТЕТ ЗА БИЗНИС И ЕКОНОМИЈА
Избор/реизбор на еден наставник во сите наставни научни звања од областа на Менаџмент и корпоративно управување;

ФАКУЛТЕТ ЗА СОВРЕМЕНИ НАУКИ И ТЕХНОЛОГИИ
Избор/реизбор на двенаставнициво сите наставни научни звања од областа на Компјутерските Науки;

Google+