Login

Членовите на универзитетскиот кадар треба да ја употребат нивната Webmail сметка за да се најават на системот.

Универзитет на Југоисточна Европа
оживеј го знаењето!

ОГЛАС за избор/реизбор на еден наставник во наставно – стручно звање - виш лектор

ЦЕНТАР ЗА ЈАЗИЦИ Избор/реизбор на еден наставник во наставно-стручно звање, виш лектор од областа на: 64021 - Учење на странски јазик (англиски)

Google+