Login

Членовите на универзитетскиот кадар треба да ја употребат нивната Webmail сметка за да се најават на системот.

Универзитет на Југоисточна Европа
оживеј го знаењето!

О Г Л А С - За избор/реизбор на наставници во звање Асистент-Докторант

О Г Л А С - За избор/реизбор на наставници во звање Асистент-Докторант ФАКУЛТЕТ ЗА ПРАВНИ НАУКИ Избор/реизбор на еден соработник – Асистент Докторант од областа на кривичното право;

Google+