Login

Членовите на универзитетскиот кадар треба да ја употребат нивната Webmail сметка за да се најават на системот.

Универзитет на Југоисточна Европа
оживеј го знаењето!

О Г Л А С - За избор/реизбор на наставници во сите наставни научни звањa

ФАКУЛТЕТ ЗА ЈАВНА АДМИНИСТРАЦИЈА И ПОЛИТИЧКИ НАУКИ Избор/реизбор на еден наставник во сите наставни научни звања од областа на Меѓународно Јавно Право и Европска Унија; Избор/реизбор на еден наставник во сите наставни научни звања од областа на Дипломатија;

Google+