Login

Членовите на универзитетскиот кадар треба да ја употребат нивната Webmail сметка за да се најават на системот.

Универзитет на Југоисточна Европа
оживеј го знаењето!

Контактирајте не

Тетово
Илинденска бр.335
1200 Тетово
Тел: +389 44 356 000
Факс: +389 44 356 001
Skopje
Архиепископ Ангелариј, бр.1
1000 Skopje
Тел: +389 44 356 396
Тел: +389 44 356 397
Канцеларија на ректорот
E-mail rectorate@seeu.edu.mk
Тел: +389 44 356 110
Канцеларија за упис
E-mail admissions@seeu.edu.mk
Тел: +389 44 356 188
Канцеларија за маркетинг и промовирање
E-mail proffice@seeu.edu.mk
Тел: +389 44 356 071

Екипа на веб-страницата

Менаџирање на веб-страницата

Име:
Е-маил:
Предмет:
Порака:
Потврди кодот:
Ве молиме внесете ги буквите како што се прикажани на сликата погоре.
Google+