Login

Anëtarët e stafit duhet të përdorin llogarinë e tyre Webmail për identifikim.

Universiteti i Evropës Juglindore
jetëso dijen tënde!

Pjesëmarrës të konferencës së Akademisë Fullbrajt vizituan UEJL

Akademia Fulbright e Shkencave dhe Teknologjive (FAST) nga 24-27 mars 2009, në Maqedoni, mbajti konferencën e katërt vjetore. Tema e konferencës ishte “Vendet e vogla mund ta ndryshojnë botën”, ku morën pjesë mbi 40 pjesëmarrës nga vende të ndryshme, duke përfshirë: SHBA-të, Izraelin, Kroacinë, Shqipërinë, Kosovën, Serbinë, Rumaninë, etj. Pjesëmarrësit vizituan Kampusin e UEJL-së në Tetovë, si një bashkë-sponsorues i veprimtarisë.

Gjatë vizitës prorektori për hulumtime dhe sigurimin e cilësisë, Prof. dr. Murtezan Ismaili mbajti një prezantim rreth universitetit. Mr. Shpëtim Latifi paraqiti një punim hulumtues të konferencës, të titulluar “Arkitektura e re e internetit”. Konferenca e ardhshme vjetore FAST do të mbahet në Brazil.

Google+