COVID-19 Information and Protocol

Login

Anëtarët e stafit duhet të përdorin llogarinë e tyre Webmail për identifikim.

Universiteti i Evropës Juglindore
jetëso dijen tënde!

Prodekani i Fakultetit Juridik mori pjesë në mbrojtjen e projekt detyrave të maturantëve të Gjimnazit të Tetovës

Prodekani i Fakultetit Juridik mori pjesë në mbrojtjen e projekt detyrave të maturantëve të Gjimnazit të Tetovës

Në kuadër të fazës së dytë të aktiviteteve të Dekanatit të Fakultetit Juridik për promovimin e Fakultetit, Prodekani Doc. Dr. Jeton Shasivari më 8 Prill 2013 mori pjesë në mbrojtjen e Projekt Detyrave të maturantëve të Gjimnazit të Tetovës nga lënda: Fillet e së drejtës, para Komisionit të përbërë nga profesorët e kësaj lënde: Jeton Kamberi dhe Sellma Emini, që paraqet njërin nga komponentët e maturës shtetërore. Me këtë rast, u vlerësuan lartë projekt detyrat e maturantëve të Gjimnazit të Tetovës duke nënvizuar edhe afinitetin dhe vullnetin e shprehur të tyre për të vazhduar studimet e drejtësisë.

Google+