Login

Anëtarët e stafit duhet të përdorin llogarinë e tyre Webmail për identifikim.

Universiteti i Evropës Juglindore
jetëso dijen tënde!

U promovuan rreth 60 kursistë nga Kosova për “Lidership dhe punë me rininë në komunitet”

Me një ceremoni solemne në Universitetin e Evropës Juglindore në Tetovë, të martën (13 shtator 2011), u promovuan studentët që kanë ndjekur kursin në programin njëvjeçar Lidershipi dhe Puna me Rininë në Komunitet për Kosovë.

Studentët nga Kosova i përshëndeti prorektori për çështje akademike, Prof. dr. Pol Foster, i cili uroi për përfundimin me sukses të këtij kursi.

Prof. dr. Elena Andreevska, dekane e Fakultetit të Administratës Publike dhe Shkencave Politike, i përgëzoi studentët e në veçanti stafin e angazhuar të këtij fakulteti, në kudër të të cilit edhe realizohet programi Lidershipi dhe Puna me Rininë në Komunitet.

Programi është realizuar në bashkëpunim me Universitetin e Evropës Juglindore, Qendrën për arsim joformal “Triagolnik” nga Shkupi dhe atë “SID” nga Prishtina (R. e Kosovës).

Projekti realizohet për të tretin vit me radhë, ndërkaq në këtë solemnitet u ndanë 62 certifikata.

Google+