Login

Anëtarët e stafit duhet të përdorin llogarinë e tyre Webmail për identifikim.

Universiteti i Evropës Juglindore
jetëso dijen tënde!

"Dita e kontributeve në Wikipedia" në Universitetin e Evropës Juglindore në Tetovë dhe Shkup

Më 6 shtator 2011 (e martë), nga ora 10.00-18.00, Universiteti i Evropës Juglindore (UEJL), i fton të gjithë të interesuarit, të cilët dëshirojnë të kontribuojnë me tekste dhe përmbajtje universitare (në gjuhën shqipe dhe maqedonase), në Enciklopedinë e hapur WIKIPEDIA, të vijnë në kampuset e këtij universiteti në ne Tetovë (Biblioteka “ Maks va nder Shtul”) dhe Shkup (përballë Ambasadës së Italisë)

Më 6 shtator 2011 (e martë), nga ora 10.00-18.00, Universiteti i Evropës Juglindore (UEJL), i fton të gjithë të interesuarit, të cilët dëshirojnë të kontribuojnë me tekste dhe përmbajtje universitare (në gjuhën shqipe dhe maqedonase), në Enciklopedinë e hapur WIKIPEDIA, të vijnë në kampuset e këtij universiteti në ne Tetovë (Biblioteka “ Maks va nder Shtul”) dhe Shkup (përballë Ambasadës së Italisë)

Të gjithë kontribuesit, të cilët do të vijnë brenda kësaj kohe do ta kenë përkrahjen nga stafi i brendshëm i universitetit dhe do të kenë në disponim libra dhe materiale të ndryshme, si dhe mundësi për konsultime e ndihmë nga profesorë eminentë të këtij universiteti, të cilët edhe do të ndihmojnë dhe kontrollojnë përmbajtjet dhe tekstet.
Në fund të ditës do te numërohen artikujt që janë shkruar dhe kontributi konkret në këtë Enciklopedi.
Të gjithë ata që do të regjistrojnë përmbajtje në laboratorët kompjuterikë, do të marrin nga një certifikatë dhe një dhuratë nga Universiteti i Evropës Juglindore.
Google+