Login

Anëtarët e stafit duhet të përdorin llogarinë e tyre Webmail për identifikim.

Universiteti i Evropës Juglindore
jetëso dijen tënde!

Konferencë për rolin e shoqërisë civile në punën vullnetare u mbajt në UEJL

Konferenca: “Roli i shoqërisë civile në punën vullnetare për zhvillimin e shoqërisë demokratike dhe pjesëmarrëse” e cila u organizua në Kampusin e UEJL-së tuboi së bashku diskutues të ndryshëm nga fusha e shoqërisë civile dhe profesorë universitarë nga Maqedonia dhe jashtë vendit.

Konferenca u mbajt më 30 qershor 2011 në amfiteatrin LH 3 në kampusin e UEJL-së në Tetovë dhe ishte e organizuar nga Instituti për Demokraci dhe Zhvillim në bashkëpunim më Ambasadën e SHBA-ve; Ambasadën e Mbretërisë së Norvegjisë në Shkup, si dhe në bashkëpunim me Departamentin e Shkencave të Komunikimit të UEJL-së.

Me fjalimet e tyre në konferencë prezantuan këta diskutues: Brian Bauer (Atasheu për arsim dhe kulturë i Ambasadës së SHBA-ve në Shkup); Herman Baskar (Zëvendës ambasador i Mbretërisë së Norvegjisë në Shkup); Andreë Goodspeed (Dekan i Fakultetit të Gjuhëve, Kulturave dhe Komunikimit); Veton Latifi (Kryetar i Institutit për Demokraci dhe Zhvillim); Joseph Coelho (Universiteti Seton Hill, Greensburg, SHBA); Gordana Icevska (Kolegji George Broën, Toronto, Kanada); Demush Bajrami (Këshilltar për komunikim i Rektorit të UEJL-së); Daniela Stojanova (QMBN); Hasan Jashari (UEJL), etj.

Google+