COVID-19 Information and Protocol

Login

Anëtarët e stafit duhet të përdorin llogarinë e tyre Webmail për identifikim.

Universiteti i Evropës Juglindore
jetëso dijen tënde!

Kryetari i delegacionit të Parlamentit italian, Rikardo Miljari dhe ambasadori i Italisë në Maqedoni Fabio Kristiani vizituan UEJL-në

Të premten, 3 qershor 2011, kryetari i delegacionit të Parlamentit italian në Asmablenë e OSBE-së z. Rikardo Miljari (Riccardo Migliori) dhe Ambasadori Fabio Kristiani (Fabio Cristiani), vizituan UEJL dhe u takuan me rektorin Prof.Dr. Zamir Dika dhe zyrtarë të tjerë të universitetit.

Rektori Dika e njoftoi z. Miliori me historikun e zhvillimit dhe me objektivat strategjike të Universitetit në të ardhmen. Përfaqësuesit e delegacionit italian e përmendën bashkëpunimin potencial me Universitetet italiane dhe mundësit e bashkëpunimit konkret. Takimi përfundoi me rezultate konkrete për bashkëpunim në të ardhmen. UEJL ka bashkëpunim shumë të mirë me qeverinë italiane dhe do të vazhdojë punojë me ta qëllimet arsimore.

Google+