Login

Anëtarët e stafit duhet të përdorin llogarinë e tyre Webmail për identifikim.

Universiteti i Evropës Juglindore
jetëso dijen tënde!

Një ligjëratë nga kryetari i Gjykatës Supreme të Holandës

Rene Van Boven, kryetar i Gjykatës Supreme të Holandës ligjëroi para studentëve të Fakultetit të Drejtësisë.

Studentët e Fakultetit të Drejtësisë të UEJL-së, të hënën (21 shkurt 2011), patën mundësi ta dëgjojnë ligjëratën e kryetarit të Gjykatës Supreme të Holandës, Rene van Boven. Tema e ligjëratës ishte: “Roli i gjykatësve dhe praktika gjyqësore në krijimin e së drejtës në Holandë”.

Mysafiri i lartë nga Holanda u prit nga dekani i Fakultetit Juridik, Prof. dr. Ismail Zejneli dhe Prof. dr. Bistra Netkova.

Rene Van Boven ka qendruar ne universitetin tonë si ekspert (ligjërues vizitor), pjesë e projektit MATRA i financuar nga Qeveria e Holandës dhe e përkrahur nga Fakulteti i Drejtesise i UEJL-së, në Tetovë.

Google+