Login

Anëtarët e stafit duhet të përdorin llogarinë e tyre Webmail për identifikim.

Universiteti i Evropës Juglindore
jetëso dijen tënde!

Jonuz Abdullai dhe Kujtim Ramadani morën pjesë në konferencën ndërkombëtare për Ballkanin Perëndimor

“Ballkani perëndimor: Varfëria dhe përfshirja”, ishte tema e konferencës ndërkombëtare, në të cilën morën pjesë Prof. dr. Jonuz Abdullai dhe MA Kujtim Ramadani.
Konferenca u mbajt në Bruksel, në organizmin të Bankës Botërore dhe zgjati prej 13-15 dhjetor 2010.
Prof. dr. Jonuz Abdullai dhe Kujtim Ramadani në këtë konferencë u prezantuan me punimin me temë: “Ndryshimet sociale dhe migrimi i shqiptarëve nga Maqedonia Jugperëndimore”.
Google+