Login

Anëtarët e stafit duhet të përdorin llogarinë e tyre Webmail për identifikim.

Universiteti i Evropës Juglindore
jetëso dijen tënde!

Gëzim Xhaferi mori pjesë në konferencë ndërkombëtare në Poloni

Prof. dr. Gëzim Xhaferi mori pjesë në Konferencën Ndërkombëtare 10 vjet ballkanologji në Institutin e Filologjisë Sllave të Universitetit “Nikolla Kopernik”, Torun, 2 - 4 dhjetor 2010 – Poloni.
Para studiuesve të Ballkanit u prezantua me temën: “Mësimi i gjuhëve vendore në Maqedoninë shumë-gjuhësore dhe shumetnike si problem politik. A mund të shërbejë politika gjuhësore zvicerane si model për Maqedoninë?”.
Google+