Login

Anëtarët e stafit duhet të përdorin llogarinë e tyre Webmail për identifikim.

Universiteti i Evropës Juglindore
jetëso dijen tënde!

Rektori Dika takohet me ambasadorin francez në Maqedoni

Të hënën (4 tetor 2010), Rektori, Prof. dr. Zamir Dika u takua me ambasadorin francez në Maqedoni, Zhan-Klod Shllumberger (Jean-Claude Schlumberger). Rektori Dika e njohu ambasadorin Schlumberger me zhvillimin historik, misionin  dhe vizionin e UEJL-së. Ambasadori Schlumberger e theksoi interesin e ambasadës franceze për UEJL-në, si një stakeholder i tërthortë i Universitetit. Rektori Dika  dhe ambasadori Schlumberger u pajtuan për nevojën e thellimit të bashkëpunimit ndërmjet UEJL-së dhe Francës. Iniciativat e tilla mund të përfshijnë një prani më të theksuar të kulturës franceze në UEJL.
Google+