Login

Anëtarët e stafit duhet të përdorin llogarinë e tyre Webmail për identifikim.

Universiteti i Evropës Juglindore
jetëso dijen tënde!

U mbajt seminari njëditor me profesorët e shkollave të mesme

Universiteti i Evropës Juglindore çdo ditë po e dëshmon përgjegjësinë shoqërore, duke trajtuar tema dhe çështje që tangojnë komunitetin më të gjerë. Për këtë qëllim, Fakulteti i Shkencave dhe Teknologjive Bashkëkohore sot (18.03.2023), e mbajti seminarin njëditor me temë “Programimi në gjuhën e programimit Python”, në të cilin morën pjesë arsimtarë nga shkollat e mesme nga disa qytete të Maqedonisë së Veriut, si: Shkupi, Tetova, Kumanova, Gostivari, si dhe nga Presheva.

Të pranishmëve mirëseardhje iu dëshirojë dekani i Fakultetit të Shkencave dhe Teknologjive Bashkohore, Prof. Dr. Xhemal Zenuni, ndërsa për rëndësinë dhe qëllimet e seminarit foli koordinatori Prof. Dr. Jaumin Hajdari.

Trajnimi u zhvillua në sesione dhe u trajtuan tema që lidhen me gjuhën e programimit Python dhe që u prezantuan nga profesorët e Fakultetit të Shkencave dhe Teknologjive Bashkëkohore.

Në seminar morën pjesë mësimdhënës që ligjërojnë në gjuhën shqipe dhe maqedonase.

Google+