COVID-19 Information and Protocol

Login

Anëtarët e stafit duhet të përdorin llogarinë e tyre Webmail për identifikim.

Universiteti i Evropës Juglindore
jetëso dijen tënde!

UEJL dhe Universiteti Gazi nga Turqia nënshkruan marrëveshje bashkëpunimi dhe Erasmus +

Universiteti i Evropës Juglindore dhe Universiteti Gazi, nga Ankaraja e Turqisë, dje ( 16 maj 2022), nënshkruan marrëveshje bashkëpunimi dhe marrëveshje Erasmus +.

Delegacioni i Universitetit Gazi nga Ankaraja e Turqisë, i udhëhequr nga rektori, Prof. Dr. Musa Yildiz u prit nga prorektorja për Bashkëpunim Ndërkombëtar, Prof. Dr. Besa Arifi.

Në përbërje të delegacionit ishin edhe Prof. Dr. Fazlı POLAT, prorektor, Öğr. Gör. Ragıp AKYÜREK, ndihmës sekretar gjeneral, Prof. Dr. Mehmet Zeki IBRAHIMGIL, profesor dhe Mehemet Ali Ozkan, shef i personelit.

Në kuadër të marrëveshjes së bashkëpunimit, në veçanti u theksua bashkëpunimi me Fakultetin e Shkencave Shëndetësore, kurse marrëveshja Erasmus+, ka për qëllim lehtësimin e shkëmbimit të studentëve dhe stafit.

Google+