COVID-19 Information and Protocol

Login

Anëtarët e stafit duhet të përdorin llogarinë e tyre Webmail për identifikim.

Universiteti i Evropës Juglindore
jetëso dijen tënde!

UEJL dhe Kolegji Heimerer nënshkruajnë Marrëveshje Bashkëpunimi

Rektori i Universitetit të Evropës Juglindore, Akad. Prof. Dr. Abdylmenaf Bexheti dhe kryetari i Bordit Drejtues të Kolegjit Heimerer, Dr. rer. med. Petrit Beqiri, me 5 nëntor 2021 në Tetovë nënshkruan Marrëveshje Bashkëpunimi në fushën e arsimit të lartë dhe kërkimit.

Marrëveshja, mes tjerash, parasheh zhvillimin dhe krijimin e drejtimeve të reja të studimeve ndërinstitucionale, themelimin, zhvillimin dhe mbështetjen e start-up dhe ideve inovative, shkëmbimin e përvojave të studentëve dhe krijimin e urave të bashkëpunimit ndërmjet studentëve, shkëmbimin e stafit akademik, hulumtuesve dhe studentëve në kuadër të veprimtarisë kërkimore-shkencore.

Kolegji Heimerer, si institucion gjerman, është lider në edukimin e profesionistëve shëndetësor në Kosovë.

Google+